- صفحه اصلی
- خدمات
- عصب کشی با دستگاه روتاری
عصب کشی با دستگاه روتاری
عصب کشی دندان یک نوع درمان دندانپزشکی که برای درمان عفونت هسته دندان و یا برای ترمیم و نجات دندانی خراب انجام می شود. عصب کشی دندان با دستگاه روتاری روشی نوین است که با بهره گیری از آن می توان بدون کشیدن دندان، از شر پوسیدگی و عفونت دندان ها خلاص شد. بهترین کاری که می توان با آن دندان های آسیب دیده را نجات داد، عصب کشی یا درمان ریشه دندان ها است. با این روش از کشیدن دندان ها و ایجاد جای خالی آن ها جلوگیری می شود. پیشرفته ترین روش برای عصب کشی، عصب کشی دندان با دستگاه روتاری است. در این روش دندانپزشک متخصص با انجام عکسبرداری با اشعه ایکس، شکل ریشه را می بیند و وجود عفونت در استخوان اطراف را تشخیص می دهد. سپس از بی حسی موضعی برای بی حس کردن دندان استفاده کرده تا بیمار کمترین درد را احساس نکند. مرحله بعدی عصب کشی با دستگاه روتاری است. در این مرحله پالپ، باکتری ها و بافت عصبی پوسیده از دندان خارج می شود و با استفاده از دستگاه این ناحیه پاکسازی می شود. در حال حاضر یکی پیشرفته ترین خدماتی که در کلینیک دندانپزشکی سینا ارائه می شود،عصب کشی دندان با بهره گیری از دستگاه روتاری است. برای دریافت خدمات دندانپزشکی در فردیس کرج با شماره های زیر تماس بگیرید یا به آدرس درج شده در داخل سایت مراجعه نمایید.
شماره های تماس:
02636553600 | 02636564317
عصب کشی دندان چیست؟
عصب کشی دندان، یکی از جدیدترین متدها برای جلوگیری از دندان درد و درمان ریشه ی دندان ها است. این متد زمانی که دندان ها به طور وسیعی پوسیده و خراب شده اند، قابل استفاده می باشد. در درمان عصب کشی، ابتدا دندان آسیب دیده تخلیه میشود و پس از از بین بردن ماده عصبی آن، با استفاده از ماده پرکننده ترمیم شده و در صورتی که مشکل دیگری در دندان وجود داشته باشد، دندانپزشک آن را نیز برطرف میکند.
زمانی که گفته میشود دندان به عصب رسیده، به این معنا است که پوسیدگی دندان بیش از حد پیشروی کرده است و درد به قسمت عصب دندان رسیده که درد آن ضرباندار، ناگهانی و غیرقابل تحمل می باشد. همچنین زمانی که درد به قسمت عصب دندان میرسد، دندان ها به شدت حساس میشوند. حساسیت آن در مقابل مواد غذایی گرم و سرد آشکار میشود که بسیار آزاردهنده بوده و تنها با مصرف مسکن آرام میشود.
پوسیدگی دندان و عصب کشی
پوسیدگی دندان ها در درجات و سطوح مختلفی رخ داده و می تواند مشکلات و علائم متفاوتی ایجاد نماید. در زیر درجات پوسیدگی دندان ها و علائم آن ها را با هم مورد ببرسی قرار می دهیم.
گاهی پوسیدگی دندان در قسمت عاج و یا دانتین دندان رخ دهد. این پوسیدگی کم کم علائمی مانند ایجاد حالت های آزاردهنده پس از خوردن شیرینی جات و احساس گزگز پس از نوشیدن مایعات سرد و درد خفیف را در دندان ها ایجاد می کند.
در موارد پوسیدگی ایجاد شده در سطح مینای دندان رخ می دهد. در این مورد علائمی مانند درد و مشکلاتی از این قبیل وجود نداشته و تنها حالت بوجود آمده تغییر رنگ سطح دندان از سفید به کرم و یا قهوه ای در درجات شدیدتر می باشد.
چنانچه پوسیدگی به مغز دندان و یا پالپ کشیده شود به دلیل تحریک عروق خونی و فیبرهای عصبی موجود در این ناحیه، علائم شدید و غیر قابل تحمل می شود. از علائم ایجاد شده به دنبال پوسیدگی های پالپ دندان می توان به حساسیت شدید دندان به مواد قندی، درد غیر قابل تحمل و مقاوم به داروهای ضد درد، ایجاد حساسیت به مایعات و هوای سرد و بی قراری هنگام خواب و بیداری اشاره کرد. در این مرحله درمان های ترمیمی دندان دیگر جوابگو نبوده و بسته به شدت آسیب وارد شده نیاز به انجام عصب کشی ضروری خواهد بود.
چه زمانی نیاز به عصب کشی وجود دارد
مراحل عصب کشی دندان