آدرس: فردیس بین فلکه سوم و کانال نبش کوچه ۲۷ (هشتم غربی قدیم) آدرس: فردیس بین فلکه سوم و کانال نبش کوچه ۲۷ (هشتم غربی قدیم)
02636553600 | 02636564317 02636553600 | 02636564317
گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1401/03/05 - 12:08
كد :6

مزیت های ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان از تخریب استخوان فک جلوگیری می کند. گفتار را بازسازی می کند. ایمپلنت دندانی، دندان های مجاور را ثابت نگه می دارد. ایمپلنت ها عفونت نمی کنند و پوسیده نمی شوند پس مشکلات دندان طبیعی یا دندان های مصنوعی را ندارند.

مزیت های ایمپلنت دندان

از مزیت های ایمپلنت دندان می توان به پر شدن جای خالی دندان های از دست رفته و بازیابی زیبایی دهان و دندان اشاره کرد. مقاومت و استحام بالا حتی بیش از دندان های طبیعی یکی دیگر از مزیت های ایمپلنت های دندانی می باشد. ایمپلنت ها در جویدن غذا و بلع به بیماران کمک می کنند و از ایجاد مشکلات گوارشی جلوگیری می نمایند. ایمپلنت دندان از تخریب استخوان فک جلوگیری می کند. گفتار را بازسازی می کند. ایمپلنت دندانی، دندان های مجاور را ثابت نگه می دارد. ایمپلنت ها عفونت نمی کنند و پوسیده نمی شوند پس مشکلات دندان طبیعی یا دندان های مصنوعی را ندارند. ایمپلنت ها می توانند شما را از بیماری لثه در امان نگه دارند. به طور کلی ایمپلنت های دندانی بهترین روش جایگزین دندان های از دست رفته می باشند.

 

مزیت های ایمپلنت دندان

انواع ایمپلنت دندان

  • ایمپلنت پیچی شکل: این نوع ایمپلنت از محبوب ترین و رایج ترین روش های ایمپلنت دندان است و همانند ریشه دندان عمل می کند و شکلی مشابه با آن دارد. و اشکال مختلفی دارد.
  • ایمپلنت تیغه ای: در روش ایمپلنت تیغه ای کانالی در استخوان ایجاد شده و تیغه ایمپلنت در آن قرار می گیرد و در مرحله آخر روکش دندان بر روی آن قرار می گیرد. ایمپلنت های تیغه ای تکی یا چندتایی هستند.
  • ایمپلنت عرضی: ایمپلنت های عرضی بسیار با ثبات هستند و همانند ایمپلنت های پیچی عمل می کنند. این مدل ایمپلنت ها زیر فک جایگذاری می شوند و از بخش بالای فک بیرون می زنند. یک میله به آن ها نصب می شود تا دندان مصنوعی روی آن قرار گیرد. از این روش معمولا کمتر استفاده می شود.

مراحل ایمپلنت دندان 

پیش از انجام هر کار ابتدا دندانپزشک از سلامت دهان و دندان و وجود عفونت در دهان اطمینان حاصل می کند. پس از درمان عفونت، ترمیم دندان توسط متخصص یا دندانپزشک انجام می شود زیرا در حین انجام درمان ایمپلنت دندان ها باید از سلامت کافی برخوردار باشند ومشکل عفونت نداشته باشند. درصورت وجود دندان خراب و کشیدن آن توسط دندانپزشک، باید صبر کرد تا لثه ترمیم شود و به حالت عادی برگردد، درصورت گذشت حدود 20 روز می توان مراحل ایمپلنت دندان را آغاز نمود. پس از بررسی سلامت دهان و دندان و نبود عفونت، گرفتن عکس از فک و دندان الزامی است. بعد از اطمینان از عکس رادیوگرافی سه بعدی عمل جراحی و قراردادن پایه های ایمپلنت در فک انجام می شود. پس از قرار دادن پایه ها باید از جوش خوردن آنها به استخوان فک اطمینان حاصل کرد و در نهایت بعد از جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان قراردادن ایمپلنت بر روی پایه انجام می شود.

مراقبت های پس از جراحی ایمپلنت دندان

توصیه متخصصین ایمپلنت پس از انجام جراحی و گذراندن دوره نقاهت بیماران این است که معمولآ باید از مصرف غذاها و نوشیدنی های داغ دوری کنید، از دهان شویه استفاده کنید و نوشیدنی های سرد بنوشید. متخصصین معمولآ پیشنهاد می کنند با دندان جراحی شده تا چند روز چیزی میل نکنید و از جویدن غذای سفت خودداری کنید. معمولآ رعایت نکات بهداشتی پس از جراحی و مراقبت از دندان لمینت شده بیشتر از هر چیز دیگری اهمیت دارد.

کلینیک دندانپزشکی سینا